Mora isplatiti oko 3 hiljade KM: Drašku Stanivukoviću stigla presuda za povredu ugleda i klevetu

Nakon tužbe vlasnika Ekvatora Đorđa Davidovića gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću stigla je presuda za povredu ugleda i klevetu prema kojoj je dužan da isplati oko tri hiljade maraka. Ovo je samo jedna u nizu tužbi kaže Stanivuković i najavljuje da će naredne sedmice i on tužilaštvu podnijeti dokaze u više slučajeva, javlja BN televizija.

Rat tužbama i međusobne optužbe gradonačelnika Banjaluke i vlasnika Ekvatora ne prestaju. Draško Stanivuković poručuje da će biti istrajan u onome što je započeo i da neće dozvoliti da se skreće pažnja sa stvarnih problema.

”Đoko Davidović Ekvator bandit i kriminalac tuži mene za duševnu bol a šta ćemo za to što je on toliki kriminal nanio ovom gradu, i duševna bol svima nama i gradu i građanima zato što nemamo dva miliona. I treba da mu nadoknadimo tu duševnu bol jer je njega kvazi duša zabolila i traži da mu isplatimo oko 3 hiljade maraka, to znači da ti ljudi nemaju ni obraza ni časti ni dostojanstva”, izjavio je Stanivuković, prenosi RTV BN.

Nadležnim institucijama naredne sedmice Stanivuković najavljuje da će podnijeti nove krivične prijave i dostaviti dokaze.

”Postavićemo bilborde sa sudijom Gordanom Vojvodić djevojački Marić, sa notarom i s njim opet u gradu ako dobijamo tužbe jer smo potpuno u pravu. Moramo da nanesemo moralnu sramotu ljudima koji ovo rade gradu. Naredne sedmice ne samo da ćemo nositi sve dokaze protiv njega već i u slučaju afere ”Kiseonik” gdje očekujemo i tu hapšenje ne smijemo odustati i protiv bandita i kriminalca bivšeg direktora ”Vodovoda” Zorana Popovića”, naveo je Stanivuković.

Motrimo i očekujemo hapšenja jer je u svim procesima tužilaštvo potvrdilo dokaze i došlo je do raspleta i ćelija, a do epiloga izvršićemo dodatni pritisak, zaključio je Stanivuković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79