Mostar: 19-godišnjak završio u bolnici, dvoje privedenih

U subotu u popodnevnim satima službenici Policijske uprave Mostar i Odjela kriminalističke policije izvršili su pretres stana u Ulici kralja Tvrtka, koji je trajao do večernjih sati.
Bljesak neslužbeno saznaje da je tijekom pretresa stana i osoba koje su se nalazile u njemu pronađena određena količina narkotičkih sredstava.

Dežurni tužitelj kantonalnog tužiteljstva Hercegovačko – neretvanskog kantona je za Bljesak potvrdio kako je izvršen pretres, te kako ima i privedenih osoba.

Iz MUP-a Hercegovačko – neretvanskog kantona je za Bljesak potvrđeno kako su dvije osobe lišene slobode, a da je jedna osoba hospitalizirana u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar zbog zdravstvenih tegoba. Riječ je o mladiću koji je 2000. godište.

Neslužbeno saznajemo da je u stanu osim konzumiranja droge došlo i do neprimjerenih spolnih radnji nad Š.E., ali će se naknadnom istragom koju provodi policija i tužiteljstvo utvrditi je li do toga zaista i došlo.

 

Crna hronika / Foto Bljesak

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments