Mostarac na uplati od 2,40 KM u kladionici dobio oko 150 hiljada maraka

Mostarac na uplati od 2,40 KM u kladionici dobio oko 150 hiljada maraka


U Premier kladionici u Bosni i Hercegovini danas je upriličena isplata novčanog dobitka koji je nadmašio sva očekivanja. Naime, sretni igrač iz Mostara uložio je samo 2,40 KM i osvojio nevjerojatnih 146.367,73 KM!

Njegova sreća dogodila se na osnovu ulaganja u specifičnu sportsku kladionicu gdje je igrao na zbroj golova veći od zadane margine na ukupno 8 utakmica.

Ono što čini ovaj dobitak još zapanjujućijim jest činjenica da je zadnji par na listiću prošao u posljednjim trenucima utakmice između Changchun Yatai i Beijing Guoana kineske 1. lige.

Igraču je trebao minimalno peti gol, a situacija je bila napeta do samoga kraja. Na semaforu je stajalo 2:1 u korist domaćina sve do treće minute sudačke nadoknade, kada je 31-godišnji Fabio Abreu uspio postići izjednačujući gol za 2:2.

Međutim, to nije bilo dovoljno za igrača iz Mostara koji je trebao još jedan gol kako bi ostvario dobitak. No, drama se nastavila jer je sudac u devetoj minuti sudačke nadoknade svirao penal za domaću ekipu, a taj penal je uspješno realizirao Peter Žulj, donoseći igraču iz Mostara nevjerojatni dobitak.

Nakon ostvarenog uspjeha, igraču je isplaćeno 131.730,96 KM nakon poreznih obaveza.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija