Mostarski parking papak: Elegantno parkiranje na Aveniji

O parkiranju u Mostaru napisani su brojni tekstovi i objavljene brojne fotografije koje prikazuju (ne)kulturu parkiranja u gradu. Često se parkira kako tko stigne. Automobili se ostavljaju na nogostupu, zelenim površinama, pješačkim prijelazima. Znaju se blokirati i ulazi u zgrade.

No, ovo parkiranje s fotografije u Ulici kralja Tomislava je za rubriku “vjerovali ili ne”, piše Hercegovina.info.

“Mislili smo da je borba za kandidata ‘krkan godine’ u ovom kvartalu težak posao, ali ovaj kandidat je već na početku druge faze natjecanja najavio opasnu kandidaturu i želimo mu puno glasova naših pratitelja jer se potrudio, svojski potrudio. Napominjemo kako je u prvom kvartalu nagradu osvojio viši stručni suradnik iz GU Grada Mostara koji je u jednom danu kao vrhunac pejzažne arhitekture postavio i uklonio dva betonska korita u gradskom parku Zrinjevac i tako ušao u veliko finale u kojemu će se sudariti četiri ‘junaka’ na kraju ove godine”, napisali su aktivisti grupe Žućo BiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79