Mostarski spasioci danas nisu našli tijelo nastradalog Malezijca

Mostarski spasioci danas nisu našli tijelo nastradalog Malezijca


Ronilački tim Interventne spasilačke službe Mostar danas, 4. februara, pokrenuo je potragu za malezijskim državljaninom koji je stradao prilikom skoka u Neretvu. Potraga nije dala rezultate, tijelo danas nije pronadjeno.

“Dispečeri i rukovodioci HE Mostar su skladno dogovoru umanjili rad postrojenja i sami protok vode, kako bi snizili vodostaj i jak tok rijeke Neretve i time pomogli potragu za unesrećenim.

Podsjećamo, tragična nesreća dogodila se 31. januara oko 20:30 sati kad je građanin obavijestio Policijsku upravu Mostar da je jedna osoba skočila sa Starog mosta. Policijski službenici su na mjestu događaja saznali da se radi o stranom državljaninu, ali nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

“Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na teren. Na mjestu događaja su saznali da se radi o državljaninu Malezije. Nisu pronađeni nikakvi dokumenti. U pitanju je nepristupačan teren”, izjavio je ranije Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija