Mrtvog migranta mu donijeli pred kuću: Drugi teško povrijeđen

Jutros oko dva sata ilegalni migrant je donesen mrtav pred kuću jednog od mještana, dok je drugi doveden teško povrijeđen te je transportiran u bolnicu.

U Žegarskom polju kraj Bihaća ponovo su se desile užasne scene čiji su glavni akteri migranti. Naime, jutros oko dva sata ilegalni migrant je donesen mrtav pred kuću jednog od mještana, dok je drugi doveden teško povrijeđen te je transportiran u bolnicu, saznaje portal “Avaza”.

Policija sumnja da se radi o ubistvu, a navodno je bilo upotrebe vatrenog oružja i noževa. Na licu mjesta su uviđajne ekipe MUP-a USK te dežurni tužilac, koji provjeravaju na koji način je nastupila smrt žrtve te kako je povrijeđen drugi migrant.

Navodno postoje indicije da se radilo o sukobu dvije migrantske grupe koji je eskalirao u krvavi obračun u kojem je jedan ubijen, a drugi teško ranjen. Uviđajni tim radi na rasvjetljavanju ovih navoda piše Avaz.

Na terenu su kako saznajemo i pripadnici Specijalne jednice Uprave policije MUP-a USK.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79