Muke jednog mladog influensera: U Zari mi nisu dali da probam žensku odjeću

Marco Cuccurin, mladi hrvatski influenser, vizažist, pjevač, ali i školovani kuhar, na društvenim mrežama podijelio je scenu koja mu se dogodila prilikom kupovine u jednoj radnji.

“Naime, sinoć sam u shoppingu, kao i uvijek, prošao prvo ženski odjel jer to radim redovno u svakom dućanu. Uzmem nekoliko stvari i krenem s njima na sprat u muški i security me zaustavlja i bahato pita: ‘Kuda vi? S tim ne možete gore'”, podijelio je Marco sa svojim pratiteljima neugodnost koju je doživio.

Nakon što mu, kako tvrdi, zaštitar nije dozvolio da ode na muški odjel i tamo isproba ženske odjevne komade, odlučio je otići do ženskih kabina za presvlačenje misleći da će tamo moći isprobati ono što je izabrao. No tamo ga je ponovno zaustavio zaštitar i rekao da ni tu ne može isprobati odjeću te ga uputio voditeljici radnje. Tek mu je ona dozvolila da odjeću ipak isproba u ženskoj kabini.

“Pitao sam ju gdje mogu probati, na što me ona u čudu i ispod oka pita: ‘Aha te ženske stvari? Vi to za sebe jel?’. Odbrusio sam i rekao: ‘Da, želim probati, a očito ne znam gdje.’ I na to je samo rekla: ‘Dobro idite ovdje u ženske svlačione'”, opisao je Marco komunikaciju s voditeljicom radnje.

“Ovu moju neugodnu situaciju ne želim ni najgorem neprijatelju”, požalio se Marco i dodao da “ne vidi razlog zašto je društveno prihvatljivo da žene nose muške dukserice, košulje i druge odjevne predmete, a čim muškarac poželi učiniti isto, ali sa ženskom odjećom, onda doživljava neugodnost”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79