“Mulahusić je osmišljen od vrha SDA i odobren od njenog lidera Bakir Izetbegovića”

Lider Naroda i pravde, Elmedin Dino Konaković, na svom zvaničnom Facebook profilu prokomentirao je svakodnevne napade Jasmina Mulahusića, radikalnog SDA bota.

Podsjetimo, Mulahusić koristi Facebook kao platformu za blaćenje, vrijeđanje i diskreditaciju javnih ličnosti koje nisu po volji njegovim nalogodavcima u SDA i za to često koristi obavještajne podatke.

Konaković je kazao kako napadi Mulahusića nisu stav jednog čovjeka, nego osmišljeni koncept vrha SDA.

“Napadi na čast i ugled svakog pojedinca koji se suprostavlja režimu od bolesnog mulahusića nisu stav jednog čovjeka. Osmišljen je to koncept vrha SDA i odobren od njenog lidera Bakir Izetbegović, bolesni mulahusić je samo jedan od izvršilaca. Jedan od važnijih izvršilaca sa kojim se lider SDA rado slika i javno ga brani. Gnusne i odvratne postove piše stalno, uhljebi ga slave i share-uju. O režimu znamo mnogo, o privatnim životima, porodicama.

Nikad nismo dozvolili da bilo ko od naših ljudi o tome piše, čak ni o stvarima koje su potpuno tačne, i nikad naravno nećemo dozvoliti. Važno je da se naše razlike vide i važno je da zbog svega što rade ovaj režim pregazimo!”, napisao je Konaković.

“Nervoza koju ispoljava Dino Konaković jasan je pokazatelj straha od potopa koji je izviestan. Reakcija koju je objavio kao odgovor na moju objavu potvrđuje koliko sam zaista u pravu.

A kada napadate na Bakira, Fadila, Biseru, Sebiju, Selmu, Osmana i sve one koje targetirate i koje ste nezakonito hapsili, kada pakujete afere, čiji su to stavovi?! Pojedinca ili nekog centra moći koji upravlja sa vama? Kada izdajete grad za gradom, čiji je to stav?! I tri parade, čiji je to stav ili se parade same od sebe organizuju?!

Kada čovjeku na maloljetno dijete sa posebnim namjerama udarate, je li to vaša čast?
Poraženi ste, pomirite se sa realnošću, bošnjački narod je otvorio oči i shvatio ko mu radi o glavi! ” – izjavio je Jasminu Mulahusić na Facebook-u