MUP BPK potvrdio: Sunejja ostvarila kontakt vozilom sa Merisom Bajricom

 

Policijski službenici Uprave policije, Policijske stanice za kontrolu i regulisanje saobraćaja BPK-a, izvršili su uvid u evidencije i utvrdili da se 19. novembra u 23:05 sati u ulici 1. Slavne višegradske brigade, u Goraždu dogodila saobraćajna nesreća.

Kako su naveli iz MUP-a Goražde za portal “Avaza”, Sunejja Ahmetovski je upravljajući putničkim motornim vozilom ostvarila kontakt sa pješakom Merisom Bajricom koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

Drama se nastavlja: “Na 100 metara je imala “fore” da zakoči. Advokatica poručila da Meris laže

Na lice mjesta su izašli policijski službenici Uprave policije, PS za kontrolu i regulisanje saobraćaja, koji su izvršili uviđaj lica mjesta saobraćajne nezgode. Rad na dokumentovanju i kvalifikaciji događaja je u toku – rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije Goražde.

Podsjećamo, Meris Bajrica je u svojoj izjavi ranije kazao da ga je njegova bivša djevojka Sunejja pregazila automobilom uslijed čega je on zadobio tjelesne povrede.

Oglasila se vozačica Suneja: “On je meni iskočio na put. Ugrozio je moj život i našeg djeteta”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79