MUP Srbije objavio snimak hapšenja oca Uroša Blažića

Otac mladića Uroša B, koji je počinio ubistva kod Mladenovca i Smedereva, uhapšen je, a MUP Srbije objavio je snimak njegovog hapšenja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Službe sa borbu protiv organizovanog kriminala i Policijske stanice Mladenovac, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su R. B. (55) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dvije vojne dozvole za pušku karabin sa optikom i za revolver, pištolj sa dva okvira, dvije optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno pravljenu napravu sa mogućnošću okidanja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Podsjećamo, Uroš B. je likvidirao osam ljudi u selima kod Mladenovca i Smedereva u noći između 4. i 5. maja. Tom prilikom je ranjeno 12 osoba.

Osumnjičeni za masovno ubistvo u okolini Mladenovca i Smedereva priznao je u subotu izvršenje krivičnih djela, nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79