MUP Srbije: Uhapsili smo tri osobe koje su pomogle Igoru Avramoviću da pobjegne

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Užicu, uhapsili su M. S. (26), N. G. (22) i M. A. (64), svi iz Priboja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Oni se sumnjiče da su Igoru Avramoviću (28) pomogli da pobjegne nakon izvršenog krivičnog djela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu Ervinu Ćelahmetoviću koji je pao i od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštava u Užicu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom Tužilaštvu.

Izvor Kurira rekao je da su osumnijičenom poslije ovog događaja trojica pomogla da pobjegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenim Igorom Avramovićem se traga, dodao je izvor.

Podsjetimo, kako je rekao izvor medija, obdukcija je završena, nakon koje je konstatovano da je tragično nastradali Ervin preminuo od krvarenja u mozgu koje je izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Izvor dalje navodi da je do pucanja došlo uslijed udaraca koje je dobio.

Podsjećamo, u lokalu „Street“ u Priboju u noći sa petka na subotu je došlo do rasprave između Ervina Ćelahmetovića koji je stajao za šankom i Igora Avramovića. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao. Odmah je pobjegao, a Ervin je preminuo u pribojskoj bolnici. Pribojci su svi potreseni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi.

Bošnjaci Priboja nakon likvidacije Ervina Ćelahmetovića: Prešlo se sa riječi na djela

“Bile su tu i neke djevojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok Hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovjek koji se nikada u životu nije potukao”, pričaju žitelji grada na Limu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79