MUP upozorio građane: Budite oprezni, ako primijetite osobu s fotografije pozovite 122

Ministrastvo unutrašnjih poslova RS-a pozvalo je danas građane da pomognu pri pronalasku Benedija Đukanovića, osumnjičenog da je zajedno sa Emilijem Baldom i Goranom Milanovićem, koji su lišeni slobode, učestvovao u likvidaciji banjalučkog poduzetnika Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da ukoliko primjete lice sa fotografije odmah lično ili putem telefona na besplatni broj 122 o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu. Radi se o licu za koje se sumnjiči da je jedan od neposrednih izvršilaca krivičnih djela teška likvidacija na štetu Slaviše Кrunića i Žarka Pavlovića, i likvidacija u pokušaju na štetu Gorana Ilića. Podsjećamo da je lice u bjekstvu i da je za istim raspisana potjernica – navedeno je u saopćenju MUP-a RS-a.

Krunić i njegov pratilac Žarko Pavlović likvidirani su sinoć u sačekuši u Glamočanima kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, drugi Krunićev pratilac, ranjen.

On je zbrinut u banjalučkom UKC-u i trenutno stanje mu je stabilno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments