MUP ZDK: Teške krađe zabilježene u Zenici, Visokom, Olovu i Žepču

U toku noći 07/08.06.2021. godine, na gradilištu autoputa A1, u mjestu Vranduk, od strane nepoznatog lica izvršena je teška krađa u magacin vlasništvo firme “Euro-Asfalt” d.o.o. Sarajevo, kojom prilikom je otuđena jedna električna bušilica i aparat za varenje. Od strane službenika policije su poduzete radnje na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela.

Dana 08.06.2021. godine, u 15,20 sati, na nogometnom stadionu “Luke” u Visokom, od strane nepoznatog lica izvršena je krađa bicikla marke “Polar”, vlasništvo lica H.M., iz Visokog. Od strane službenika policije su poduzete radnje na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela.

U Olovu je u toku noći 07/08.06.2021. godine, u mjestu Ćude, od strane nepoznatog lica izvršena teška krađa u vikend kuću i pomoćni objekat vlasništvo lica O.A., iz Sarajeva, kojom prilikom su otuđeni: trimer za travu, kosilica za travu i jedan LCD TV aparat. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Olovo.

U toku noći 07/08.06.2021. godine je u Žepču, u mjestu Lupoglav, od strane nepoznatog lica izvršena teška krađa u kuću vlasništvo lica B.J., iz Žepča, kojom prilikom je otuđen TV aparat marke “Vivax”. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79