Muriz Memić nakon jutrošnjih pretresa: Neko mi je u snu na uho ‘šapnuo’ šta će se desiti…”

Pretresi su počeli u 6 i 30 sati na lokaciji poslovno stambene zgrade Bosmal u kojoj živi Muamer Budnjo te objekti Nova Otoka gdje je u toku pretres stana, saobraćajnog vještaka Ševala Kovačevića.

Za Source je Memić dao kratak komentar o jutrošnjim pretresima.

“O Ševalu Kovačeviću je sve rečeno, mene samo interesuje da mi kaže s kim je sjedio i dogovarao sve ovo. Jer, očigledno je da od početka nije bila riječ od saobraćajnoj nesreći”, rekao nam je Memić, nakon čega se osvrnuo i na Muamera Budnju.

“Mi imamo dobru saradnju sa državnim Tužilaštvom i imali smo određena saznanja da bi se ovo moglo desiti. Što se tiče Muamera Budnje, poznato je da su izbrisani snimci sa hotela ‘Crystal’, ne bih više o tom slučaju previše govorio”, rekao je otac Dženana Memića..

Memić je gostujući u jednoj emisiji kazao da nije nikada tvrdio da je Muamer Budnjo učesnik u ubistvu Dženana Memića.

“Nisam to nikada tvrdio. Spomenuo sam da sam imao neka saznanja o ovim dešavanjima, a nedavno sam gostujući u jednoj emisiji kazao da mi je neko u snu ‘šapnuo’ na uho šta će se desiti”, govori Memić.

Upitan da prokomentariše činjenicu da se nakon više od pet i pol godina vrše pretresi, te kakav ishod čekuje što se tiče pronalaska dokaza, Memić je rekao da je neosporno da se neke stvari počinju kasno dešavati.

“Da, moguće da je kasno što se tiče dokaza, ali niko nije želio raditi svoj posao pet i pol godina. Dokaze će biti teško pronaći, Tužilaštvo KS je imalo sve dokaze, ali su ih sakrili”, kazao je za kraj razgovara Memić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79