Muriz Memić: Ne znam da je Alisa Mutap podnijela krivičnu prijavu protiv mene, jesen je blizu, vidjet ćemo ko je kriv

Nakon što su pojedini mediji objavili da je Alisa Mutap, koja je bila s Dženanom Memićem u Velikoj aleji kada je zadobio smrtonosne povrede, MUP-u Kantona Sarajevo podnijela krivičnu prijavu protiv njegovog oca zbog izjava na pojedinim portalima, Muriz Memić kazao je za „Avaz“ da ne zna za takvu prijavu.

– Ne znam da je podnijela prijavu, to prvi put čujem. Vjerovatno se to odnosi na ono što sam izjavio na jednom portalu. Ne znam šta da vam kažem, ja bih opet to izjavio. Vidjet ćemo ko će odgovarati, jesen je blizu – kazao nam je kratko Muriz Memić.

Muriz Memić: “Alisa misli da je sretna jer se udala. Poručujem joj da će biti sretna do jeseni, to joj obećavam!

Mutap je navodno Memića prijavila za krivično djelo ugrožavanja sigurnosti, a zbog njegovih istupa u medijima nakon što je na Facebook grupi “Pravda za Dženana” objavljena informacija o njenom vjenčanju.

Na ovoj grupi 3. avgusta je objavljena informacija da se Mutap udala, kao i fotografije s njenog vjenčanja.

Nakon toga Muriz Memić je za pojedine poručio Alisi Mutap “da može biti sretna do jeseni”.

– To joj obećavam! Ona mora odgovarati – kazao je, između ostalog, Muriz Memić, koji je iznio optužbe i na račun njene porodice.

Alisa Mutap podnijela krivičnu prijavu protiv Muriza Memića, tvrdi da joj ugrožava sigurnost

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79