Muškarac čuvao ovce pa pao sa litice, spašavali ga vatrogasci

Muškarac čuvao ovce pa pao sa litice, spašavali ga vatrogasci


Pripadnici Vatrogasne jedinice Han Pijesak uspjeli su prethodne noći spasiti muškarca čiji su inicijali P.L. (57) koje je palo sa litice u selu Mrkov kod Han Pijeska, rekli su iz Vatrogasne jedinice.

Starješina Vatrogasne jedinice Bogdan Jovanović kazao je za Srnu da je ovo lice, čuvajući ovce u blizini sela Mrkov, najvjerovatnije palo sa litice u provaliju duboku četiri do pet metara, iz koje zbog povreda nije moglo izaći.

On je rekao da, nakon što se P.L. nije vratio kući, njegova porodica je oko 22 sata obavijestila Policijsku stanicu Han Pijesak.

Jovanović, koji je bio i vođa akcije spasavanja, istakao je da su u akciju potrage za nestalim licem uključeni i vatrogasci, koji su nakon što je lice oko ponoći uočeno u provaliji, intervenisali prokrčivši stazu na nepristupačnom terenu kroz gusto rastinje, da bi uspjeli povrijeđenog izvući.

U akciji spašavanja učestvovalo je osam vatrogasaca, a intervencija je trajala do 1.15 sati.

Prema saznanjima Vatrogasne jedinice, povrijeđeni P.L. je prevezen o Bolnicu u Zvornik na liječenje i za sada je njegovo zdravstveno stanje stabilno.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija