Muškarac (58) dvije godine iskorištavao djevojčicu (13), majka sve znala i odobravala

Muškarac (58) iz Gornjeg Milanovca u Srbiji, koji je u petak lišen slobode zbog sumnje da je najmanje dvije godine seksualno zlostavljao djevojčicu (13), navodno je poslije lišenja slobode priznao da je bio intiman sa maloljetnicom.

Da stvar bude još gora, sumnja se da je majka žrtve sve vrijeme znala da njena kćerka ima seksualne odnose sa ovim čovjekom.

Sumnja se da je majka oštećene maloljetnice navodno odobravala zlostavljanje rođenog djeteta zarad materijalnih interesa, te da je policija mjesecima radila na prikupljanju dokaza protiv pedofila, koji je lišen slobode prije dva dana.

Njemu je određen pritvor do 30 dana.

“Zbog interesa maloljetne oštećene tužilaštvo ne može da iznosi više detalja. Osumnjičeni je pred tužiocem priznao da je bio intiman sa maloljetnim djetetom – kazali su iz Višeg javnog tužilaštva u Čačku.

Osumnjičeni je lokalnoj policiji poznat od ranije, budući da su ga već prijavljivali za slične nedozvoljene spolne radnje. Od prvih sumnji na izvršenje ovog krivičnog djela on je praćen i bio je pod prismotrom. Lišen je slobode onda kada je policija sakupila dovoljno dokaza da može biti i osuđen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79