Muškarac iz autokuće kupio Audi vrijedan 139.000 KM, nikad nije ni 1 KM platio

Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu lica A.D. iz opštine Doboj Jug zbog sumnje da nije platio Audi koji je kupio u auto kući u Banjaluci, a čija je cijena 139.700 KM.

Naime, Policijskoj upravi Banjaluka zastupnik auto kuće iz ovog grada je 14. novembra prijavio da je 26. septembra lice A.D. naručilo kupovinu putničkog vozila marke audi, za koje je prilikom preuzimanja predočilo dokaz o uplati u iznosu od 139.700 KM. Međutim, naknadno izvršenim provjerama utvrđeno je da navedena uplata nije izvršena, a do momanta prijave A.D. nije uplatilo navedeni iznos novca.

„Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 17.11.2023. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica A.D. iz opštine Doboj Jug, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo prevara“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Tokom kriminalističke obrade od osumljičenog su oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79