Muškarac izvršio samoubistvo nakon što mu je žena iz Bijeljine iznudila 10.000 KM

Pripadnici bijeljinske Policijske uprave lišili su slobode žensku osobu čiji su inicijali M.M. iz Bijeljine zbog osnovane sumnje da je od osobe čiji su inicijali M.N. prijeteći iznudila ukupno 10.000 KM, zbog čega je ova osoba izvršila samoubistvo vješanjem.

Ona je od augusta do oktobra ove godine, u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, ozbiljnom prijetnjom, predstavljajući se putem lažnog Instagram profila pod imenom B.K. iz Tuzle, prinudila lice čiji su inicijali M.N. da joj u više navrata preda novac u iznosu od 500 KM i drugim apoenima u ukupnom iznosu od skoro 10.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

U toku je kriminalistička obrada nad M.M. radi utvrđivanja svih činjenica i prikupljanja dokaza, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iznuda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79