Muškarac kažnjen sa 1.000 maraka zbog napuštanja karantina

Pedesetsedmogodišnjaku koji je prekršio mjeru izolacije u Kotor-Varoši, bit će izdat prekršajni nalog od 1.000 KM, saopćeno je iz općinske komunalne policije.

Komunalna policija utvrdila je prilikom jučerašnje kontrole da ovaj muškarac, kojem je zbog pandemije koronavirusa određen karantin u hotelu “Sveti Petar”, nije na adresi navedenoj u rješenju o izolaciji.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Komunalna policija je u periodu od kada je počela kontrola poštivanja mjere kućne izolacije i kažnjavanje neodgovornih osoba, izvršila 347 kontrola.

Općinski Štab za vanredne situacije apelira na građane da poštuju zaključak Štaba za vanredne situacije o obaveznom provođenju mjera radi prevencije širenja virusa na teritoriji Republike Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79