Muškarac koji je bio u automobilu sa stradalom djevojkom u Konjicu pokušao se ubiti

Foto Klix

Muškarac inicijala A.D. (24) koji bio u automobilu s djevojkom koja je smrtno stradala u slijetanju automobila sa Spiljanskog mosta kod Konjica, pokušao je izvršiti samoubistvo i trenutno se nalazi na psihijatriji.

Tijelo 28-godišnje djevojke A.Đ. iz Konjica danas je izvučeno iz Neretve kod Spiljanakog mosta, a prema prvom pregledu radi se o utapanju, kazao nam je mrtvozornik Alan Hodžić.

Dodaje da je vozilo marke Mercedes sinoć oko 10 sati sletjelo u kanjon Neretve, te da je sa unesrećenom djevojkom bio 24-godišnji muškarac. Kako nam je rečeno, muškarac je pokušao izvršiti samoubistvo, te je u teškom psihičkom stanju smješten na psihijatriji u Mostaru.

Tužiteljica Mediha Balić je kazala kako se radi o klasičnom slijetanju, a ko je upravljao vozilom utvrdit će se naknadno.

Ovo je djevojka koja je sinoć poginula sletjevši automobilom u Neretvu

 

“Više detalja znat ćemo nakon provedene istrage”, kazala je.

Muškarac koji se nalazio s djevojkom u automobilu, kako je kazala, naknadno će biti ispitan.

Akcijom izvlačenja tijela rukovodila je Federalna uprava civilne zaštite, a učestvovali su ronioci, GSS kao i pripadnici drugih službi spašavanja, kao i policijske snage prenosi Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79