Muškarac koji je skočio sa Šibenskog mosta ima po život opasne povrede

Muškarac koji je prije nekoliko dana skočio sa Šibenskog mosta teško je povrijeđen.

Radi se o 33-godišnjaku koji nije iz Šibenika, a iz bolnice su za Šibenski.hr potvrdili da je zadobio po život opasne povrede.

Dr. Ivo Blaće, šef šibenske Hirurgije, kaže da je riječ o slomljenoj zdjelici, zbog čega je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja.

“Ako sve bude u redu i ne bude nikakvih komplikacija koje se kod ovakvih padova s velike visine ne mogu isključiti, tek tada bismo ga mogli prevesti na daljnje liječenje na Traumatologiju u Zagreb, gdje mu je, prema prvim informacijama, i prebivalište”, kazao je dr. Ivo Blaće.

Podsjećamo, muškarac se pripremao neko vrijeme, a prijatelj ga je snimao, zatim je prešao preko zaštitne ograde i skočio s 40 metara u more.

Izgledalo je kao da je pao na prsa, međutim preživio je. Kako je došao na tu potpuno suludu ideju, nemamo pojma, ali imao je jako puno sreće.

Na društvenim mrežama objavljen je video mladića koji je u srijedu skočio sa Šibenskog mosta. Ukrcali su ga na brod pomorske policije i bio je pri svijesti dok su ga vozili u bolnicu.

(VIDEO) Stravičan skok mladića s visokog Šibenskog mosta: ‘Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar’

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79