Muškarac odbio hospitalizaciju nakon što je nožem ranjen u lopaticu

Za ranjavanje A.G. (23) osumnjičen njegov brat B.G. (25) koji se nalazi na kriminalističkoj obradi

Banjalučanin A.G. (23), koji je jutros uboden nožem u lopaticu, inicijalno je zbrinut u Urgentnom centru UKC Republike Srpske, ali je odbio hospitalizaciju i otišao kući iako su mu ljekari savjetovali da ostane na liječenju.

Za ranjavanje A.G. osumnjičen je njegov brat B.G. (25) koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. Radi se o težem obliku tog djela za koje je zakonom zaprijećena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

“Dežurni tužilac je obaviješten o događaju i naložio je policijskim službenicima da sprovedu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti kritičnog događaja. Osumnjičeni B.G. je lišen slobode i nalazi na kriminalističkoj obradi zbog sumnje da je ranio brata A.G. Protiv njega će, u redovnoj proceduri, biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici”, navode u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Podsjetimo, A.G. je ranjen jutros oko 7.45 časova u stanu u centru Banjaluke. Prvi rezultati istrage ukazuju da je među braćom došlo do svađe pri čemu je, kako se sumnja, B.G. nožem u lopaticu ubo svog brata A.G.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79