Muškarac osumnjičen da je iz nezaključanog Audija uzeo 5.000 KM

Banjalučka policija je lišila slobode I.V. iz Kiseljaka koji se sumnjiči da je juče iz nezaključanog parkiranog Audija u Banjaluci ukrao 5.000 KM.

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela krađa.

“Naime, nadležnoj policijskoj stanici je juče oštećeno lice prijavilo da je istog dana od 12.30 do 13 časova, iz njegovog nezaključanog putničkog vozila audi koje je bilo parkirano u tržnom centru u Banjaluci otuđen novac u iznosu od 5.000 KM.

Operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, može dovesti lice koje upravlja vozilom Audi i kreće se autoputem „9. Januar“ u pravcu Doboja. O navedenom su obaviješteni policijski službenici Policijske uprave Doboj, koji su istog dana u 19.00 sati, u mjestu Kostajnica u Doboju, izvršili zaustavljanje i kontrolu navedenog putničkog vozila, kojom prilikom su utvrdili da vozilom upravlja lice I.V. iz Kiseljaka”, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaje se da su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju, a uz prethodnu saglasnost dežurnih tužilaca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i Doboj, policijski službenici Policijske uprave Doboj, izvršili pretres putničkog vozila kojim je upravljalo lice I.V. kojom prilikom je pronađen i uz potvrdu oduzet novac u iznosu od 3.700 KM.

“Lice I.V. je lišeno slobode, predato Policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka i u toku je kriminalistička obrada nad navedenim licem. Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79