Muškarac ozlijeđen u pucnjavi

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni muškarac izvan je životne opasnosti, a navodno je riječ o jednom slavonskobrodskom ugostitelju.

U pucnjavi koja se večeras dogodila u najvećemu slavonskobrodskom stambenom naselju Andrije Hebranga ozlijeđen je jedan muškarac.

Na teren je izašla Hitna pomoć koja je ozlijeđenog prevezla u bolnicu u Slavonskom Brodu, a prostor osiguravaju djelatnici policije. Informaciju su potvrdili i iz Policijske uprave brodsko-posavske. – U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, u 19 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi u naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu. Na mjesto događaja odmah je stigla policijska ophodnja, kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su na mjestu događaja pružili liječničku pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koju su potom prevezli na daljnje liječenje u bolnicu u Slavonskom Brodu – potvrdila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.
Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezane uz ovaj nemili događaj. Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni muškarac izvan je životne opasnosti, a navodno je riječ o jednom slavonskobrodskom ugostitelju.
Vecernji.hr
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments