Muškarac pogodio pepeljarom u glavu komšiju nakon što je vidio da mu urinira ispod prozora

Foto: Youtube screenshot / ilustracija / Nema veze s tekstom

Policajci iz Bijeljine imali su sinoć neobičnu intervenciju. Naime, oni su osumnjičili I. Đ. da je pogodio u glavu pepeljarom M. K. kojeg je vidio kako urinira ispod njegovog prozora, navedeno je u saopćenju Policijske uprave Bijeljina.

U saopćenju je također navedeno da je patrola prilikom obilaska terena oko 23.10 sati uočila muškarca koji je imao povrede glave te je krvario.

– Identifikacijom je utvrđeno da se radi o M. K. On je policajima izjavio, da je povredu glave zadobio kada je neko iz zgrade bacio pepeljaru koja ga je pogodila u glavu. Povrijeđeni je policajcima pokazao sa kojeg prozora je bačena pepeljara – navedeno je u saopćenju.

Nakon toga su policajci obavili razgovor sa I.Đ. koji je naveo da je zatekao M.K. dok vršio malu nuždu pod njegovim prozorom, te da ga je upozorio, ali da mu je on kamenom razbio prozor, nakon čega je on bacio pepeljaru i pogodio ga u glavu.

Povređenom M. K. u Medicinskom centru Bijeljina konstatovane su lakše tjelesne povrede.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79