Muškarac preživio skok sa mosta, spasiocima nije dozvoljavao da mu pomognu

Muškarac čiji identitet nije saopšten, star oko 50 godina, skočio je rano jutros sa mosta Blaža Jovanovića u Podgorici, saopšteno je iz policije.

On je nekoliko sati bio u rijeci i nije dozvoljavao da mu policija i pripadnici Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada pomognu, a voda ga je nosila do Krivog mosta.

Nakon višesatnih pregovora je savladan i izvučen iz rijeke Morače, te upućen u Urgentni centar Crne Gore, piše CdM.

Iz Podgoričke Službe zaštite i spašavanja saopštili su da im je oko sedam sati dojavljeno da se u kanjonu Morače nalazi muškarac kojeg je potrebno spasiti.

Na lice mjesta su odmah izašli naši pripadnici, koji su ga zatekli u vodi – naveli su u Službi zaštite.

Kako su istakli, odbijajući bilo kakvu saradnju i pomoć, on je otplivao nizvodno.

Oko 9.30 sati pripadnici Službe zaštite i spašavanja su došli do nepristupačnog dijela kanjona gdje se nalazio u tom trenutku i nakon obavljenog razgovora konačno se predao pripadnicima Službe zaštite i spašavanja, nakon čega je predat službenicima policije i hitne medicinske pomoći – dodaju podgorički spasioci i naglašavaju da su u akciji učestvovala njihova dva tima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79