Muškarac prijedio bombom direktoru, pa onda i policiji: Hitno upućen u UKC RS

Nakon hapšenja M.V. iz Milića koji je u prostorijama Šumskog gazdinstva u Milićima prijetio ručnom bombom, pretresene su prostorije koje koristi a pronađeni su oružje i municija.

Naime, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Vlasenici, prilikom pretresanja prostorija koje koristi M.V. u Milićima pronađena je i privremeno oduzeta ručna bomba, mitraljez, 42 komada puščane municije, 30 komada pištoljske municije i zatvarač od puške.

Podsjetimo on je nakon prijetnji u Šumskom gazdinstvu, po dolasku policije i njima je prijetio, ali direktor tog preduzeća uspio je da ga umiri i izvede napolje pa je otišao kući.

Muškarca, koji ima psihičkih poteškoća, na kraju su uhapsili službenici Jedinice žandarmerije PU Zvornik.

M.V. je nakon pregleda u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja “Sveti Nikola” u Milićima, upućen u JZU Univerzitetsko klinički centar Banjaluka.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79