Muškarac priveden jer nije platio račun od 250 KM u restoranu

U jednom ugostiteljskm objekatu u Bihaću, dogodila se nedavno neobična situacija koja je naizgled običan ručak pretvorila se u malo dramatično iskustvo kada je jedna mušterija odlučila da se “igra” s računom.

Sve je počelo kada je muškarac naručio veću količinu hrane i pića, a račun je brzo narastao na 250 KM. Vrijeme je bilo za plaćanje, i mušterija je izvadio svoju karticu, međutim, aparat je odbio njegovu karticu.

Mušterija je tada sa smirenim izrazom na licu najavila da će “samo otići do bankomata, podići novac i brzo se vratiti kako bi platio račun.” Klinknulo je kao da je sve u redu, ali tada je uslijedio obrat.

Naime, mušterija se nikada nije vratila.

Srećom, oštećeni ugostitelj nije dugo čekao prije nego što je pozvao policiju i prijavio incident. Nadležni organi reagovali su brzo i priveli osobu R.A. (38). Ovaj muškarac već je bio poznat po prevarantskim aktivnostima na području grada Bihaća.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79