Muškarac priveden jer nije platio račun od 250 KM u restoranu

Muškarac priveden jer nije platio račun od 250 KM u restoranu


U jednom ugostiteljskm objekatu u Bihaću, dogodila se nedavno neobična situacija koja je naizgled običan ručak pretvorila se u malo dramatično iskustvo kada je jedna mušterija odlučila da se “igra” s računom.

Sve je počelo kada je muškarac naručio veću količinu hrane i pića, a račun je brzo narastao na 250 KM. Vrijeme je bilo za plaćanje, i mušterija je izvadio svoju karticu, međutim, aparat je odbio njegovu karticu.

Mušterija je tada sa smirenim izrazom na licu najavila da će “samo otići do bankomata, podići novac i brzo se vratiti kako bi platio račun.” Klinknulo je kao da je sve u redu, ali tada je uslijedio obrat.

Naime, mušterija se nikada nije vratila.

Srećom, oštećeni ugostitelj nije dugo čekao prije nego što je pozvao policiju i prijavio incident. Nadležni organi reagovali su brzo i priveli osobu R.A. (38). Ovaj muškarac već je bio poznat po prevarantskim aktivnostima na području grada Bihaća.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija