Muškarac se utopio u Vrbasu na svoj rođendan: Da su sagradili most, sada bi naš Nenad bio živ…

U naselju Rekavica kod Banja Luke jučer se dogodila velika tragedija. Naime, u rijeci Vrbas se utopio muškarac čije je tijelo nađeno pored čamca.

Rodbina i prijatelji opraštaju se danas od nastradalog Nenada B. koji je imao 48 godina.

Za Srpskainfo su ispričali da i dalje ne znaju tačne okolnosti pod kojima je Nenad nastradao, i to baš za svoj 48. rođendan.

– Nenad je sa svojim komšijama živio u zaseoku Bajići, poznatom po tome što mještani godinama nemaju normalan prilaz kućama, pa preko rijeke Vrbas prelaze u čamcima. Tako je bilo i kobne noći – ispričao je blizak rođak nastradalog.

Nenad se juče oko 18.30 spustio do rijeke kako bi ušao u čamac i došao do svoje kuće, ali nije uspio.

Ne znam šta se tačno dogodilo, bila je policija i obavila uviđaj. Čekamo rezultate istrage, pa ćemo znati kako je nastradao, ali ono što godinama apelujemo i što nam godinama obećavaju, a to je normalan prelaz preko rijeke, sada se ispostavio kao crna sudbina. Do tragedije sigurno ne bi došlo da je ovdje normalan prelaz, dodao je ogorčeni rođak nastradalog.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79