Muškarac u Bužimu ubio jednu osobu, drugu teško ranio, pa izvršio samoubistvo

Večeras se u mjestu Gornji Brigovi, u općini Bužim desila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, druga teško ranjena, a počinitelj je izvršio samoubistvo.

Kako je za Hayat potvrdio portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić, policiji je u 19:45 prijavljeno da je u tom mjestu došlo do upotrebe vatrenog oružja.

“Za sada mogu potvrditi da su dvije osobe smrtno stradale, te da je teško povrijeđena prebačena u Dom zdravlja, a kasnije u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. Povreda je nanesena vatrenim oružjem – kazao je Šiljdedić.

Na licu mjesta je policija i uviđaj će trajati do kasno u noć, te nastaviti se u ranim jutarnjim satima.

“Identitet osoba još nije potvrđen, Do završetka vještačenja odnosno uviđaja ne mogu govoriti o motivima odnosno kako je došlo do ove tragedije. Ono što je sigurno je da je jedna osoba usmrtila jednu, te povrijedila drugu, a potom je isti izvršio samoubistvo – dodao je portparol MUP-a USK za Hayat.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Hayat, navodno je muškarac ubio svoju bivšu ženu, teško ranio njenog partnera, a potom izvršio samoubistvo.

“O motivima ništa ne znam. Vjerujem da će te informacije biti kasnije poznate – dodao je za Ale Šiljdedić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79