Muškarac u Tuzli ušao u lift od zgrade pa izvršio veliku nuždu

Muškarac u Tuzli ušao u lift od zgrade pa izvršio veliku nuždu


Neprijatan prizor snimljen je u liftu u ulici 1. inžinjerske brigade u Tuzli tačnije u zgradi poznatijoj kao “Titanik”. Snimak je nastao u subotu 05. marta u 15:35 sati. 

Na snimku je zabilježen prizor koji je zgrozio stanare. Naime, muškarac srednjih godina ušao je u lift zbog vršenja fizioloških potreba, nedugo nakon ulaska, muškarac obavlja malu i veliku nuždu u samom liftu, nakon čega navlači pantalone i izlazi vani, piše Tuzlanski.

“Sa neodgovornim pojedincima imamo problema duže vremena, prijavljivali smo i policiji kako bi se počinioci identifikovali, te im se eventualno uručio prekšajni nalog. Ranije se dešavalo i u liftu kao ovaj put ali i na stepeništu da zatičemo izmet i tragove uriniranja. Zgrada ima 187 stanova tako da nismo sigurni da li je u pitanju neki podstanar ili je čovjek samo došao u zgradu s namjerom da tu obavi nuždu.” za Tuzlanski.ba naveli su stanari koji ne kriju ogorčenje navedenim dešavanjima.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija