Muškarac ubio brata pa sebe

U ulici Vladimira Ruždjaka na zagrebačkoj Savici danas oko 15 sati pronađena su tijela dvojice muškaraca.

Sumnja se na nasilnu smrt. Kako pišu hrvatski mediji, najvjerojatnije se radi o ubistvu i samoubistvu.

Uviđaj je u toku.

– Dojavu smo primili u 15 sati, nakon čega je policija izašla na teren i pronašla tijela dvojice muškaraca. Uviđaj je počeo oko 17 sati te je još u toku – kazali su iz zagrebačke policije.

Nastavak je ovo obiteljske tragedije koja je i prije šest godina šokirala Savicu. Muškarac koji je danas ubio brata pa sebe, u veljači 2014. godine nožem je u stanu ubio majku.

Stravičan zločin šokirao je u petak poslijepodne stanare zagrebačke Savice. Nakon dojave, policija je oko 15 sati pronašla tijela dvojice mrtvih muškaraca u Ulici Vladimira Ruždjaka.

Kako se doznaje, radilo se o sukobu unutar obitelji. Muškarac je u obračunu ubio brata, a potom i sebe skokom s balkona. Par sati nakon tragedije, zagrebački vatrogasci stigli su na mjesto zločina kako bi iz dvorišnog dijela zgrade izvukli tijelo muškarca.

Zagreb: Policijski očevid na Savici gdje su pronađena dva muška tijela

Nastavak je ovo obiteljske tragedije koja je i prije šest godina šokirala Savicu. Muškarac koji je danas ubio brata, u veljači 2014. godine nožem je u stanu ubio majku. Zločin je otkriven tek sljedeći dan kad je brat ubojice došao u stan, zabrinut jer se on i majka nisu javljali. No tada se nakon ubojstva nagodio za kaznu od šest godina zatvora jer je bio smanjeno ubrojiv.

Ja sam bila u apsolutnom šoku kad su ga pustili. Nisam mogla vjerovati kakvo je to pravosuđe koje pusti čovjeka nakon što zakolje svoju mamu. Strašno, ali ne čudi me što je ubio i brata, ne znam samo što je radio kod njega. Žao mi je djece – kaže jedna od šokiranih susjeda.

Zagreb: Policijski očevid na Savici gdje su pronađena dva muška tijela

Ubojica je u stanu navodno živio sam, a brat koji ima dvoje djece je živio u Novom Zagrebu, pričaju šokirani susjedi prenosi 24sata.

– Viđali smo ga po kvartu, slobodno je šetao, ali nije nam bilo svejedno. Na žalost, sad je ubio i brata – kaže druga susjeda.

Više podataka o ovom zločinu bit će poznato nakon očevida koji vodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79