Muškarac uhapšen zbog upada kvadom u novootvorene prostorije SNSD-a

Muškarac čiji su inicijali S.P. uhapšen je i nad njim je u toku kriminalistička obrada, nakon što je danas vozilom (kvadom) upao u novootvorene prostorije SNSD-a na Sokocu, potvrđeno je za Srnu iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je da je Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno danas da je lice čiji su inicijali S.P. oštetilo ulazna vrata kancelarije političke partije koja se nalazi u Ulici cara Lazara na Sokocu.

– Uviđaj je u toku – navela je Stokanović, te istakla da je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i da se preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Prema njenim riječima, u ovom incidentu nije bilo povrijeđenih, a krivično djelo će kvalifikovati tužilac nakon kriminalističke obrade, saslušanja svjedoka i osumnjičenog lica.

Kako Srna nezvanično saznaje, napad je bio usmjeren na kandidata SNSD-a za načelnika ove opštine Bojana Koprivicu, a napadač je Pajo Sekulić.

Prije nekoliko dana kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Sokolac Bojanu Koprivici, putem Vibera, prijeteće poruke je uputio Pajo Sekulić, koji je ovih dana putem društevnih mreža davao podršku Milovanu Bjelici (SDS).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79