Muškarac za kojim su raspisane tri potjernice napao policajce

Muškarac za kojim su raspisane tri potjernice napao policajce


Muškarac za kojim su raspisane tri aktivne centralne potjernice uhapšen je nakon što je napao policajce u Bijeljini, saopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Povrijeđenim policajcima ukazana je medicinska pomoć u bijeljinskoj bolnici i konstatovane lakše povrede. Uhapšen je muškarac iz Lopara čiji su inicijali M. D., a provjerama je utvrđeno da su za njim raspisane tri aktivne centralne potjernice.

Policajci su jučer u 20 sati u ulici Galac u Bijeljini zaustavili i kontrolisali automobil Renault Megan kojim je upravljala osoba S. S. iz Bijeljine, a u vozilu su bili i Ž. K. i M. D.

Prilikom kontrole, M. D. je pokušao da pobjegne, pružio je aktivan otpor i fizički napao policijske službenike, navodi se u saopćenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da, nakon dokumentovanja predmeta, bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija