Muškarcu koji je likvidiran i zapaljen, prije četiri godine sin izboden

U ponedjeljak je policiji prijavljeno da je došlo do požara u pomenutoj kući, a nakon što su vatrogasci ugasili vatru pronašli su ugljenisano tijelo tada nepoznatog muškarca

Tri osobe lišene su slobode tokom istrage teškog ubistva Brune Rolda, čije su tijelo je potom zapaljeno.

Užas u Banjaluci: Vatrogasci pronašli ugljenisano tijelo tokom gašenja požara

Nezvanično, priveden je Rade Drljača, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teška likvidacija i paljevina i on će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Iz Policijske uprave Banja Luka su saopćili da su u okviru ove istrage slobode lišena i lica S.K. i B.Z., nad kojima je u toku kriminalistička obrada, a sve s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti u vezi s navedenim krivičnim djelima.

Policija je provela istragu, nakon što je došlo do požara u napuštenoj kući u ulici Vase Glušca broj 8 u Banjoj Luci, te da je u istoj pronađen leš nepoznatog muškarca.

Na osnovu izvršenog uviđaja i preduzimanjem drugih operativnih radnji, utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem.

Likvidiranom Roldu je prije četiri godine nasmrt likvidiran tada 19-godišnji sin Aleksandar Rold.

On je izboden u dvorištu Osnovne škole “Jovan Cvijić” u naselju Kočićev Venac.

Stravično: Likvidirao sugrađanina pa zapalio kuću kako bi prikrio djelo

Zbog likvidacije mladića priveden je njegov vršnjak i komšija Anđelo Marković. Rold, inače učenik Srednje ugostiteljske škole, preminuo je na mjestu tragedije usljed iskrvarenja zbog višestrukih uboda u grudi i stomak.

Slučaj se dogodio nakon što su se ubica i žrtva dogovorili da neraščišćene razmirice riješe tučom na školskom igralištu. U tuči je deblji kraj izvukao Marković, a zatim je prišao Roldu i pružio mu ruku kako bi priznao poraz.

Tada mu je rekao “Čestitam ti, jači si”, nakon čega mu je pružio ruku. Nesretni Aleksandar mu je uzvratio, a Anđelo je drugom rukom u kojoj je držao nož zamahnuo i izbo ga najmanje deset puta po tijelu.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79