Mustafa Alajmović, kontradiktorne izjave i nalazi (VIDEO)

Nakon što je za portal Crna Hronika Mustafa Alajmović dao ekskluzivan intervju, korisnici društvenih mreža su se još više polarizirali na one koji podržavaju i osuđuju Mustafin rad.

Podsjećamo, Alajmović je duži period poznat kao osoba koja prodaje domaće proizvode, proizvode iz kućne radinosti, kako bi pomogao liječenje svoje supruge i sebe. Barem je to ono što je sam predstavljao javnosti.

Mustafa kaže da lijek Iscador kosta 700 € mjesecno. U dva pakovanja Iscadora dolazi 14 ampula, koje se koriste svaki drugi dan, a što je i dovoljno za mjesec dana. Ta dva pakovanja koštaju manje od 100 €, što se lako može provjeriti pretragom na internetu.

Iscador se koristi isključivo u obliku injekcija koje daje kvalificirani ljekar. Injekcija se daje što bliže mjestu gdje se nalazi tumor, a ponekad i direktno u tumor.

(VIDEO) Građani ga otkrivaju: Mustafa Alajmović lagao o cijeni lijekova koje kupuje!

Na internetu se pojavio video kontradiktornih izjava i nalaza Mustafe Alajmovića, kojeg prenosimo u nastavku:


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79