Mustafa poklanja svog Passat-a Gradskoj Upravi, da ne kupuju novog: “Ne tjerajte nas u dijasporu”

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća vijećnica Rasema Novalić uputila je amandman na Prijedlog Budžeta Grada Gradačac za 2021.godinu, kako bi se sredstva namijenjena za Prevoznu opremu preusmjerila u subvencioniranje lijeka za trudnice.

Političari ovog grada odlučili su za kupovinu novog automobila, iako ih u “garaži” imaju već 15. Ogorčen njihovom sramnom odlukom, Mustafa Sinanović odlučio je Gradskoj upravi  Gradačac pokloniti svoj automobil marke VW Passata, kako ne bi morali kupovati novi automobil, već sredstva usmjeriti za liječenje njihove sugrađanke.

Sramotno: Gradskoj upravi službeni automobil važniji od lijeka za trudnice

“Potresen odlukom Gradskog Vijeća želim da pokažem solidarnost svim trudnicama i zahvaliti se doktorici Rasemi Novalić na inicijativi i svima onima koji su je podržali.

Ja, Mustafa Sinanović, iz Kerepa poklanjam svoje polovni auto Gradskoj Upravi, da isti ne uzimaju auto a novac od kupovine usmjere na inicijativu doktorice Raseme Novalić.

Moja porodica Sinanović je dobro poznata po velikodušnosti. Moj babo Osman Sinanović je bio borac od prvog do zadnjeg dana. Moj brat, Sifet Sinanović je ostavio glavu pod čuvenom jabukom na Požarikama, metkom u glavu. Mi smo se ugradili u temelje ove države!!!! NEMOJTE NAS TJERATI U DIJASPORU!” – izjavio je Mustafa za naš portal.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79