Muž policajke Alise koju je pretukla prodavačica: Doživjela je traumu za čitav život

Alisu Memetović, komunalnu policajku, jučer je nokautirala prodavačica na vidikovačkoj pijaci u Beogradu jer joj je Alisa pokušala oduzeti švercovanu robu.

Kako saznaje Kurir.rs, prodavačica je uhapšena poslije napada, a Alisa je prebačena u bolnicu. Brutalni napad dogodio se oko 12:30 sati.

Kao pokošena
– Memetović je, zajedno s kolegama, obilazila pijacu na Vidikovcu. Prodavačica je imala kofer pun stvari koje je namjeravala prodati. Incidentu je prethodila svađa između njih dvije, jer je Alisa insistirala da joj oduzme nelegalnu robu! Prodavačica je pokušala bježati, Alisa joj je uzela kofer i stvari su počele ispadati.

Njih dvije su se počele gurati. U jednom trenutku razjarena žena je udarila Alisu pesnicom u glavu. Policajka je pala na zemlju, a prodavačica je počela trčati kroz pijacu, ali je policija ubrzo uhapsila. Alisa je ostala ležati na zemlji, a šokirani ljudi koji su se zatekli na pijaci pokušali su joj pomoći – ispričao je izvor.

Trauma za čitav život
Alisin suprug M. N. sa sinom je došao na mjesto incidenta.

– Ovo je strašno što se dogodilo mojoj ženi. Ona se trenutno nalazi na Maksilofacijalnom odjeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može vjerovati šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota.

Otišla je zaraditi parče hljeba, a onda se dešava da je neko prebije na radnom mjestu! Doživjela je traumu za čitav život. Postupila je u skladu s poslom koji obavlja, a pretrpjela je nasilje i nikada nije prekoračila ovlaštenja. Ovo je upozorenje da se ovako nešto nikada ne ponovi i apeliram na sve da se stane na put tome. Žene se treba zaštititi od nasilja – rekao je Alisin suprug.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79