Muž zaklao ženu pred maloljetnim unukom o kom je brinula, jer ga je majka napustila!

Gordanu Živković (60) iz Kruševca preksinoć je ubodom noža u vrat usmrtio nevjenčani suprug Stojan Mijajlović (60) i to pred njenim maloljetnim unukom, u iznajmljenom stanu u Ulici Vojislava Ilića 91.

– Kada je video šta je uradio, Mijajlović je pozvao Hitnu pomoć, jer je Gordana još bila živa. Hitna pomoć ju je prevezla u Opštu bolnicu u Kruševcu, a došla je i policija koja je odmah privela Mijajlovića – kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom i dodaje da je u kući nađen i nož kojim je ubijena Gordana.

Bojan Jakovljević ubio majku u dvorištu samo dan pošto je izašao iz psihijatrijske bolnice

Uprkos naporima ljekara, Gordana je preminula u bolnici.

Komšije kažu da su Gordana i Stojan u njihovom kraju živjeli dvije, tri godine kao podstanari.

– Sa njima je živio i Gordanin unuk. On ide u osnovnu školu, a Gordana je brinula o njemu jer je blago ometen u razvoju. Gordanin sin, dječakov otac, nesposoban je. Dečaka je majka ostavila, pa je Gordana preuzela potpunu brigu o njemu, svakog dana ga je vodila u školu, čekala… – navode komšije.

Kažu da se Gordana nikada nije žalila da ima problema u braku sa Stojanom. Oboje su imali po jedan brak iza sebe i imaju odraslu djecu.

– Nikada nije rekla da je Stojan maltretira, ni fizički, ni psihički. Čak je i nekoliko sati pre ubistva išla u prodavnicu i u povratku svratila kod komšinice na kafu. Jedino je u posljednje vrijeme pričala da je Stojan rastrzan, da je teško podnio gubitak sina, koji je ubijen prošle godine – pričaju stanari Ulice Vojislava Ilića.

Gordana je očekivala njemačku penziju, koju je trebalo da dobije za dvije godine, međutim, komšije kažu da je u posljednje vrijeme pričala kako je neće dočekati.

– Nažalost, to se obistinilo. Pitanje je šta će biti sa njenim unukom o kome je brinula. Ona mu je bila sve. Nije mogao da zaspi ako ga ona ne uhvati za ruku – kažu komšije.

Ubici sin ubijen prošlog leta

Ivan Mijajlović, sin Stojana Mijajlovića koji je ubio svoju nevjenčanu suprugu, ubijen je prošlog jula u selu Sušica kod Kruševca. Njega je hicima iz lovačke puške ubio Čedomir Smiljković (71), jer je povjerovao u priče da je žrtva bila u vezi sa njegovom unukom, koja je bila udata za Ivanovog bliskog rođaka. Iza Ivana je ostalo dvoje maloljetne djece, u čijem je podizanju pomagao i sada uhapšeni Stojan.

 

 

CrnaHronika/Blic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79