Muzičar Gordan Dizdarević Grk treba našu pomoć za odlazak na operaciju

Sarajevski muzičar Gordan Dizdarević Grk treba pomoć za operaciju, nakon što mu je dijagnosticirano teška bolest.

Oglasio se prvi put na svom Facebook profilu sa svim detaljima oko operacije i koliko bi sve trebalo da košta.

Dobri moji,vrijeme je da Vam se konačno lično obratim. Nadao sam se da ću imati dobre vijesti za Vas međutim nakon današnjeg konzilija ljekara donesena je odluka da mi se desna polovina donje vilične kosti totalno amputira a da mi se uzme komad moje kosti iz noge i da se ugradi kao implantat,faktički da se rade dvije operacije odjednom i umjesto spominjanih 30 000 eura predračun za ovu operaciju je stigao skoro duplo veći 52 600 eura.

Ovog momenta se osjećam dobro,primam intenzivnu terapiju i pokušavam da stupim u kontakt sa klinikama VMA u Beogradu i sa klinikom u Turskoj jer mislim da je ovo previše skupo.

Ujedno veliko hvala svim ljudima koji na razne nacčne pokušavaju da skupe novac za moje liječenje, zaista sam dirnut do suza i mnogo mi znači…odsvirao sam stotine humanitarnih koncerata ne sluteći da ću se i sam nekada naći u tako nezgodnoj situaciji.

Čuvajte svoje zdravlje i svoje najdraže…javiću vam se sa novim vijestima“, napisao on.

Dobri moji,vrijeme je da Vam se konacno LICNO obratim. Nadao sam se da cu imati dobre vijesti za Vas medjutim nakon danasnjeg konzilija ljekara donesena je odluka da mi se desna polovina donje vilicne kosti totalno amputira a da mi se uzme komad moje kosti iz noge i da se ugradi kao implantat,fakticki da se rade dvije operacije odjednom i umjesto spominjanih 30 000 eura predracun za ovu operaciju je stigao skoro duplo veci 52 600 eura. Ovog momenta se osjecam dobro,primam intenzivnu terapiju i pokusavam da stupim u kontakt sa klinikama VMA u Beogradu i sa klinikom u Turskoj jer mislim da je ovo previse skupo. Ujedno veliko hvala svim ljudima koji na razne nacine pokusavaju da skupe novac za moje lijecenje,zaista sam dirnut do suza i mnogo mi znaci…odsvirao sam stotine humanitarnih koncerata ne sluteci da cu se i sam nekada naci u tako nezgodnoj situaciji. Cuvajte svoje zdravlje i svoje najdraze…javicu vam se sa novim vijestima. Vas Gordan Dizdarevic Grk Official Homepage

Za uplate u konvertibilnim markama

Samra Kulo de Brito

3387202592246724

Ili uplate iz inostranstva u eurima

Belma Omanovic
IBAN : DE81 3705 0198 1930 3539 56
SWIFT : COLSDE33XXX

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79