Na 3 mjesta u BiH otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću

Inspektori Uprave za igre na sreću RS otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području opština Teslić, Prnjavor i Sokolac.

Neovlašćeno priređivanje elektronskih igara na sreću putem samouslužnog terminala otkriveno u kafe baru “Sajin” u Srednjoj Šnjegotini, u opštini Teslić, saopšteno je iz ove Uprave.

Utvrđeno je i neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću putem samouslužnog terminala u kafe baru “Kod Šaćira”, na adresi Šarinci, opština Prnjavor.

Inspektori su otkrili i neovlašteno priređivanje igara na sreću na terminalu za elektronske igre, kao i na 10 automata za igre na sreću u ugostiteljskom objektu “Gejm centar” na Sokocu, u Ulici Cara Lazara broj dva.

Predmeti i oprema za neovlašćeno priređivanje elektronskih igara na sreću su privremeno oduzeti, a protiv vlasnika su preduzete zakonom propisane mjere i radnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79