Na aukciji se prodaje čuveni žuti trotočkaš iz “Mućki”

 

Niz predmeta iz popularne britanske serije “Mućke” biće ponuđeno na aukciji u engleskom gradu Bristolu, uključujući i originalno žuto vozilo na tri točka.

Aukcija će biti obavljena 26. novembra u Hanamu, predgrađu Bristola.

Više od 150 posebnih predmeta povezanih sa popularnom serijom biće ponuđeno na prodaju povodom 40 godina od početka snimanja.

Kolekcija je iznijeta na internet nakon što je katalošku ponudu izvršila aukcijska kuća iz Bristola.

“Imamo toliko mnogo stvari iz najpoznatijih epizoda serije. Tu spadaju i medalje ujaka Alberta koje je zaslužio `tokom rata`. Očekuje se da će biti prodate za cijenu između 4.000 i 6.000 funti”, rekao je jedan od aukcionara Endrju Stov.

Čuveni automobil Del Boja trebalo bi da se proda između 15.000 i 20.000 funti.

Žuti Reliant Regal kombi s registarskim brojem “BWC 94F” ima motor od 598 kubika i 25 konjskih snaga a vozio ga je Del Boy Trotter

“Del Boyev automobil je jedan od najprepoznatljivijih automobila u historiji komedije na BBC-u. Imati auto iz serije na aukciji je velika čast i siguran sam da će privući gomilu ljudi”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79