Na Badnji dan preko razglasa puštali “Ne volim te Alija…” (VIDEO)

Tri osobe su kažnjene zbog toga što su na Badnji dan narušavili javni red i mir na način da su putem razglasa puštali muziku neprimjernog sadražaja, potvrđeno je u PU Doboj.

Kako Srpskainfo saznaje, trojica Dobojlija su 6. januara preko razglasa puštali pjesmu „Ne volim te Alija…“, što je uznemirilo stanovnike bošnjačke nacionalnosti.

– Ovaj slučaj policiji nije prijavljen, ali na osnovu snimaka na društvenim mrežema oni su otkrili ko je puštao ove pjesme, te su pronađeni i kažnjeni – rekao je izvor Srpskainfo.

Portparol PU Doboj Dragan Kerkez rekla je da je osumnjičenim izdati prekršajni nalozi zbog počinjenih prekršaja iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

 

“Ne volim te Alija zato sto si balija…Odnijela ti Drina…”
Danasnja proslava Badnjaka u Doboju. Divljanje uz nacionalisticko-sovinisticke pjesme. Doduse, nije kao u Janji gdje je jutros pucano pred Atik dzamijom uz vrijedjanje vjernika.
Multikultura je izgleda moguca samo na prostorima gdje su vecinski Bosnjaci muslimani.
Upamet narode!

Objavljuje Samir Avdic u Četvrtak, 6. siječnja 2022.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79