Na benzinskoj pumpi hladnokrvno likvidiran Ranko Eskobar

Ranko Radošević (54), poznat po imenu Eskobar, likvidiran je danas oko 11 sati na pumpi u Rušnju, u Srbiji, a kako tvrde svjedoci događaja, čulo se oko pet-šest pucnjeva.

Međutim, svi su mislili da su to petarde, piše Telegraf.rs.

– Čuo sam da puca, mislio sam da su petarde. Sjedio sam sa drugom na kafi kada se čuo rafal. Moj drug je instiktivno skočio dole, ja za njim. Vidjeli smo da je čojvek pao, a onda je prišao jedan muškarac i nastavio da puca u njega dok je ležao. Nisam vidio napadače, samo siluete. Sakrio sam se iza fotelje, samo sam se skupio i gledao kako da sačuvam živu glavu – rekao je jedan od svjedoka događaja.

Ubistvu je svedočilo između 10 i 20 osoba uključujući radnike i goste kafića i benzinske pumpe. Auto plac koji se nalazi uz samu pumpu vlasništvo je ubijenog, a on je tu prodavao automobile. Prema nezvaničnim informacijama, Radoševiću je ispaljeno pet metaka u tijelo, a dva u glavu.

Forenzičari su, osim pumpe i kafića, pregledali i žardinjere ispred kuće u blizini pumpe i na tom mjestu navodno pronašli neke tragove. Forenzičari su detaljno pregledali prostor oko kafića pumpe, kao i sam kafić.

Više od tri sata nakon ubistva, pogrebno vozilo odvezlo je tijelo ubijenog.

Kako saznaje Telegraf.rs, Radošević, koji je ubijen danas na pumpi u Rušnju, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka.

Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Podsjetimo, na mjestu ubistva u Rušnju, koje se dogodilo danas oko 11 sati kada je prema informacijama Telegrafa ubijen R. R. (54) poznat po nadimku Eskobar, policija je obavila uviđaj, a očevici su u velikom šoku.

Oko pumpe je bila postavljana policijska traka, a pred samim ulazom vidi se čaura od metka.

Jednoj djevojci je pozlilo i iznijeli su stolicu da sjedne, druga žena plače, a muškarac se ispovraćao.

Prema riječima sagovornika iz istrage iz ovog slučaja, dvije nepoznate maskirane osobe su upale na pumpu, pa je jedan od njih ispalio više projektila u pravcu muške osobe.

Policija je u Rakovici našla vozilo u plamenu kojim su, navodno, pobjegli osumnjičeni za ubistvo muškarca u kafiću na jednoj pumpi u Beogradu.

Dvojica maskiranih muškaraca upala su u kafić gdje je sjedio R.R. (54) i ispalili u njega nekoliko hitaca. Nesretni čovjek je na mjestu ostao mrtav.

Muškarci su velikom brzinom istrčali iz objekta i pobjegli. Srećnom, niko od očevidaca nije ranjen.

Policija je na osnovu snimka raspisala potragu za osumnjičenima. Ubrzo je stigla informacija da je nađeno vozilo u ulici Jedanaeste krajiške divizije koje gori i za koje se sumnja da su koristili osumnjičeni.

U pitanju je Golf četiri koji je ukraden prije nekoliko dana.

– Požar na vozilu je ugašen u 11:20 sati. Izgorjela je unutrašnjost automobila Golfa 4. Ono je ukradeno – kaže izvor iz policije.

Na terenu je veliki broj policajaca i zamjenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79