Na Facebook-u zaratili Fatmir Alispahović i Elvedin Pezić

Već danima traju međusobna prepucanja na društvenim mrežama između urednika emisije Fatmira Alispahića i islamskog predavača Elvedina Pezića. Obojica na svojim Facebook stranicama iznose optužbe jedan na drugog.

Fatmir Alispahić već neko vrijeme analizira šta radi i čime se bavi Elvedin Pezić dok ovaj drugi svoje društvene mreže koristi samo za vjerske svrhe i promociju halal proizvoda. Tako je Pezić objavio i savjetovao svojim pratiocima gdje da idu na pečenje ali gdje da koriste kuću za odmor sa bazenom.

“Pečenje u ovo restoranu košta kao i u drugim restoranima ako ne i jeftinije. Ovi koji kažu da je skupo neka otvore restoran i neka kod njih bude jeftinije i svi ćemo kod njih na pečenje”

“Halal turuzam/bazen sa garantiranom privatnošću Bio, vidi, koristio, prezadovoljan!❤️👍☺️ Bazen na lokaciji između Bune i Počitelja. ” – napisao je Pezić na Facebook-u i promovisao kuću za iznajmljivanje.

Sporno u ovome vidi Fatmir Alispahić koji danima “proziva” Pezića zbog ovakvih promocija.

“Novi “biser” šejha Pezića, koji očito ne kopča da zadovoljstvo koje preporučuje mogu sebi priuštiti samo rijetki, koji imaju puno para – narod će uzdahnuti nad njegovim ručkom.”  -izjavio je Fatmir Alispahić na Facebook-u i dodao:

“Nakon reklamiranja skupe janjetine za gladni narod, šejh-faraon krenuo da reklamira i iznajmljivanje kuće sa bazenom za siromašni narod. Našao je muuuudro objašnjenje 😂 zašto pečenje nije skupo, pa kaže: “U BiH tokom 2023. potrošeno 231 miliona maraka na alkohol! Nakon toga kažemo da je kilogram pečenja skup!”

Pa, Bog ti pomogo, kakve veze ima taj alkohol sa narodom koji nema para da jede pečenje i da iznajmljuje kuće sa bazenom?!!”

Podsjećamo Elvedina Pezića na Facebook-u prati 352.000 osoba dok emisiju Defter Hefte 42.000

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79