Na granici ostavio Mercedes, a kada su ga policajci otvorili, ostali su šokirani

Nikšićka policija pronašla je, u saradnji s Graničnom policijom Bosne i Hercegovine, na putu Crkvice – Toljevina, vozilo u kojem se nalazila veća količina cigareta, saopćila je u utorak crnogorska Uprave policije.

Policijski službenici su pronašli Mercedes ML luksemburških registarskih oznaka, u kojem nije bilo vozača, a kontrolom vozila policija je pronašla 6.220 kutija cigareta bez akciznih markica.

Kako su istaknuli u Upravi policije, obavljen je uviđaj, a o događaju su obaviješteni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, kao i Odsjek za suzbijanje privrednog kriminaliteta.

– Pronađene cigarete i vozilo su predati službenicima Centra bezbjednosti Nikšić na daljnje postupanje. Policija intenzivno radi na identifikaciji osobe koja je ostavila vozilo s cigaretama na navedenoj lokaciji – navode iz crnogorske policije.

 

Crna hronika / Foto Ilustracija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79