Na istom mjestu nastradao JOŠ JEDAN MUŠKARAC: Mladi Srbin PAO KROZ PROZOR BORDELA i poginuo

Mladić (28) porijeklom iz Srbije, koji je poginuo prilikom pada sa prozora jednog bordela u Cirihu, biće sahranjen u nedjelju u rodnoj zemlji.

Ono što priči daje bizaran ton jeste podatak da je prije njega na isti način, padom sa istog prozora, nastradao još jedan muškarac. I pored toga švajcarska policija isključila je mogućnost da je u smrt mladog Srbina umiješana treća osoba.

Švajcarska policija istragom je isključila mogućnost o umiještanosti treće osobe u ovaj slučaj, te su zaključili da je do kobnog pada došlo spletom nesrećenih okolnosti, piše švajcarski Blik.

Mladić je, podsjećanja radi, pokušao da preko prozora pređe na susjednu terasu kada se, prema svjeočenju očevidaca, okliznuo i pao na pločnik ispred zgrade i na mjestu preminuo, prenosi Blic.

Očevicima je bilo neobično da je sa prozora pao držeći u rukama jastuk. Međutim, to nije jedina neobičnost u ovom slučaju.

Sa istog prozora ovog bordela u martu 2017. godine pao je i profesionalni bodibilder Sandro Hover. Hoferova udovica je u to vrijeme sumnjala da je otišao u javnu kuću po drogu, a ne zbog žena. I u ovom slučaju policajci su isključili uticaj eventualne treće strane, te se slučaj vodio kao nesreća.

Kolege u šoku

Nakon što se raširila vijest o smrti mladića, njegove kolege ispričale su za ovaj švajcarski portal da Luka nije bio tip osobe koja odlazi u javnu kuću.

– Luka nije bio neko ko luduje i pijan pravi gluposti. Nadam se da će istina izaći na vidjelo. Takođe sam zapanjen što je bio u javnoj kući, on nije bio taj tip – rekao je Lukin kolega reporterima koji su ga zatekli kako polaže cvijeće na mjestu tragedije.

U tome su pokušale da ga spriječe prostitutke, govoreći mu da će baciti njegovo cvijeće kao što su to uradili i sa buketima koje su ranije donosili Lukini bližnji.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Luka potiče iz pravoslavne porodice i u nedjelju će biti sahranjen u rodnoj Srbiji. Njegove kolege u Švajcarskoj planiraju da organizuju mali parastos na obali jednog jezera gdje su se uvijek sastajali i na taj način mu odaju posljednju počast.

Komšinica čula svađu

Sofija de Angelis (19), koja živi na drugom spratu susjedne zgrade, u stanu do sobe gdje se dogodila nesreća, kaže da je čula glasove.

– Još sam ležala u krevetu kad sam čula glasove u komšiluku. Skoro da sam sigurna da su se muškarac i žena svađali – kaže ona. Nekoliko sekundi kasnije čula je dug vrisak i udarac. Kada je kasnije izašla na ulicu, policija je već bila stigla.

– Tek tada sam shvatila šta se desilo – kaže ona.

“Okliznuo se”

Sirijac Javer (27) je vidio kako je Srbin pao. On je u tom trenutku stajao na trotoaru prekoputa i telefonirao s prijateljem. Odjednom je začuo glasove i pogledao u vis.

– Neki čovjek je poslije svađe pokušavao da izađe kroz prozor. Jedna noga mu je već bila napolju. Pokušavao je da pređe na susjednu terasu, ali se okliznuo i pao unatraške na glavu – kaže Javer, koga je začudilo što je muškarac držao jastuk u ruci.

“Krvario je iz nosa, usta i ušiju”

Siban (21), frizer iz komšiluka, izjavio je za Blik da je “čuo buku” i izašao iz radnje da provjeri šta se događa.

– Čovjek je ležao nepomično na trotoaru. Toliko sam se šokirao, da nisam mogao da se pomjerim – kaže on.

– Imao je tamnu kosu, brkove i bradicu. Krvario je iz nosa, usta i ušiju. Krv mu se slivala niz obraz. Nikad ga još nisam vidio u ovoj ulici – dodaje očevidac


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79