Na mostarskoj Aveniji noćas gorio Mercedes

U četvrtak, 14. decembra, u noćnim satima, došlo je do požara na vozilu u Ulici kralja Tomislava na mostarskoj Aveniji. Požar je zahvatio Mercedes, ali srećom, nije bilo povrijeđenih osoba.

Prema izvještaju Hercegovinainfo, Profesionalna vatrogasna jedinica Mostar odmah je reagovala i poslala tri vozila na mjesto događaja. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, sprječavajući daljnje širenje vatre.

Zahvaljujući reakciji vatrogasaca, situacija je stavljenja pod kontrolu, a pripadnici Policijske uprave Mostar također su bili na licu mjesta kako bi pružili podršku i istražili uzrok požara.

Iako je požar izazvao usporavanje saobraćaja u tom dijelu grada na Neretvi tokom vatrogasne intervencije, situacija je brzo stabilizirana. Detalji o uzroku požara nisu trenutno dostupni, ali nadležne službe preuzimaju daljnje mjere kako bi utvrdile okolnosti incidenta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79