Na osnovu lažne isprave volontirala u bolnici

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, u Srbiji je, nakon uspješno sprovedene istrage tokom koje su prikupljeni svi relevantini dokazi, podnijelo optužni prijedlog protiv N.Č. (27) zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave, a nakon održanog glavnog pretresa donijeta je i javno objavljena osuđujuća presuda kojom je N.Č. proglašena krivom za nevedeno krivično djelo, te joj je izrečena uslovna osuda, kao i mjera bezbjednosti oduzimanja predmeta.

Naime, u toku dokaznog postupka je utvrđeno da je osuđena nabavila, a potom i upotrebila falsifikovanu diplomu jedne srednje medicinske škole u Beogradu, sa zvanjem medicinska sestra – tehničar, i istu priložila uz molbu za obavljanje pripravničkog staža u bolnici i upravo na osnovu takve lažne isprave zaključila ugovor o volontiranju sa navedenom ustanovom za vremenski period od 4. juna 2018. godine do 4. septembra 2018. godine.

Osuđena je u navedenom periodu pripravnički staž obavljala na odjeljenju za neurologiju, odjeljenju za produženo bolničko liječenje, kao i na odjeljenju za neourologiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79